Palu Ailesinin Abuklukları - 1

Kendileri Müge Anlı'nın tabiriyle Adams Ailesini solda sıfır bırakırlar. Yeryüzünde kötülüğün sıfat bulmuş halleri.

Kendilerini kısaca tanıtmak gerekirse bir enişte ve bu enişteye koşulsuz şartsız inanan bir aile...
Öyle inanmışlar ki ailenin birkaç ferdini ortadan kaldırmasına, neredeyse hepsini öpmesine falan hiç ses çıkarmamışlar. Bir de bu enişte cinci hoca ama şırıngalısından.

Hatta programda ortaya çıkan bir detay da var ki Türkiye'nin bu hoca, büyü işlerine ne kadar meraklı olduğunu gösteriyor. Şimdi bu üfürükten sahte sakallı hoca kılıklı enişte Tuncer ve ailesi İstanbul'dan Bursa'ya geliyorlar bir süreliğine. Bursa halkı da amanın İstanbul'dan büyük hoca geldi diye bu eniştenin ayağına gidiyor. Te bundan 10 sene önce şırıngalı hocalık işleminin ücreti 250 TL. Millet de ayıla bayıla bu ücreti kendisine takdim ediyor ya neyse orada bir şey demek istemiyorum. Tek söyleyeceğim Allah şaşırtmasın, akıl versin, fikir versin ve töbe yarabbim sen bizi koru bu beyinsizlerden.

Neyse diyelim ki gittin hocaya, İstanbul'dan büyük hoca gelmiş dedin. Bunları anlamasam da yine de bir şey demek istemiyorum. Ama gittiğinde gördün ki adam sahte sakal takmış. Demedin mi ya hacı ne iş? Sen Noel Baba mısın bu ne hal? Yani marketteki kasiyer sahte sakal taksa ona bile güvenmem. Bir de sen işin üstadı diye birine gidiyorsun ve sahte sakal takıyor. Nasıl ciddiye aldın o adamı hayret bir şey. Aklım almıyor :)

Sonra bu sahte sakallı adam diyor ki sana "Sende büyü var, cin var.. Sana şırıngalı muska yapacağım." Hiç tanımadığın birinden şırınga yemeyi nasıl kabul ediyorsun? Ne bileyim ben hastaneye gittiğimde bile iğne olmam gerekiyorsa hemşirelerin tiplerine bakarım bir. Bana güven vermiyorsa sorgularım biraz. Hastanede BİLE. Yani sen sahte sakal takan adamın sana iğne yapmasına nasıl izin verdin arkadaşım.

Bu tiplerin vatandaşlık hakkı falan ellerinden alınmalı. Sen doğru karar veremiyorsun oy da verme falan desinler :)

Normalde de Kocaeli'nde yaşıyorlar. Orada da sahte hocalık işlerini sürdürüyor. Yine anlamadığım acaba bu enişte o kadar parayı ne yaptı. Neyse onu da diğer yazıda anlatayım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder