Palu Ailesinin Abuklukları - 3

Bu Tuncer Havva isimli kayınvalidesinin evine Kocaeli'ye geçtikten sonra burada çok değişik, efsunlu olaylar vuku buluyor. Kayınvaldesini, kayınbiraderlerini falan bu efsunlu olaylarla korkutuyor ve tüm fertleri adamın her dediğine sorgusuz sualsiz inanıyor. Yazık eşi evlerden ırak Emine zaten bu adamın dilsiz uşağı olmuş. O hep onun yanında.

Havva kaynana uzun uğraşlar sonucu birkaç olay anlattığında bunların hangi kafalarda olduğunu daha net anlıyoruz. İlk başta Mügeciğim Havva'ya soruyor ve diyor ki "Sen büyüden, cinden mi korkuyorsun?" Havva da "Asla, yok öyle bir şey. Ben ne korkucam yaa." diyor. Ama tutuklanmadan bir ya da iki bölüm önceki baba evine girişi var izlemeniz gerek asjhfhajasjh. Babasının evine girmiyor kadın. Buralar büyülü, cinli diyor. Töbe yarabbim.

Neyse işte bunların 3 katlı Kocaeli'ndeki evinde başlıyor efsunlu geceler. Bu arada Müge'ye çıkmalarına sebep olan Havva'nın kayıp kızı Meryem de onlarla. Hatta Meryem'in bir kızı ve oğlu var. Bu çocuklar da bu korku evindeler. Kızın adı Melike, oğlunun adı Recep Tayyip.

Yok evde muskalar, duvarda yazılar çıktı bize büyü yapıldı.Yok baca patladı. Evimizin üzerinde cinler var, bize büyü yapıldı. Sanki ruh emiciler Hogwarts'ın tepesinde uçuyor.


Bunlar programdan öğrendiklerim. Kim bilir daha neler var da söylemediler sıfatsızlar. Güya bunlar büyüye inanmıyorlar ya asdjdhfajdjsh. Havva kaynana başına gelen bir olayı anlatıyor ki insana saç baş yoldurur, koltukları çiğnetir, ayakkabı fırlattırır öyle sinir bir durum. Olay şu: Bir gün kapı çalıyor. Havva kaynana kapıyı açıyor. Töbe estağfurullah o da ne ak sakallı bir dede. Diyor ki dede buna "Sizin evinize büyü yapılmış. Ben görüyorum." diyor. Havva da sorgusuz sualsiz adamı içeriye alıyor. Müge tanımadığın adamı nasıl içeri alırsın diye sorduğunda "Yaşlı adam ne yapabilir ki?" diyor Havva kaynana. Yorum yapmıyorum. Allah akıl, fikir versin. Bu ak sakallı minnoş mu minnoş dede eve giriyor. Eliyle koymuş gibi evdeki muskaları gösteriyor. Duvar sıvalarının altındaki Arapça yazıları buluyor. Ne göz var adamda. Ak sakallı dede boyanın, sıvanın altındaki Arapça yazıyı gösteriyor. Tuncer de sıvaları kaldırıp yazıları ortaya çıkarıyor. Nasıl oluyorsa artık.

Bu ak sakallı dede bunların evine girip çıktıktan sonra. Tuncer sirke alıyor şişe şişe tüm duvarları sirkeyle yıkıyor asdjhgjhjk. Bu olayı anlatmadan önce Müge soruyor "Sirke almışsın eve ne yaptın o kadar çok sirkeyi?" Havva kaynana hemen damadı koruyor ve diyor ki "Turşu yapıyorduk :)" Ahaha sanki tüm Türkiye'ye turşu satıyorlar. Hayret bişi ya. At yalanı tamam ama aklımızla dalga geçme Allah aşkına.

Korku evi Adam ailesi kılıklı Palulardan da bugün bu kadar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder