Palu Ailesinin Abuklukları - 2 (Gofret Olayı)

Bir önceki yazıda enişte beyin nasıl bir enişte olduğundan bahsetmiştim. Kendisinin adı Tuncer Ustael. Pandora'nın kutusunu açtıklarında bu çıkmış içinden sanki.

Şimdi bu Palu Ailesinin nasıl bu enişte batağına düştüğünü anlatayım. Hatta nasıl bu kadar saçmalık yapıp da Müge Anlı'ya çıktıklarını da anlatayım ki  akıllardaki sis perdesi kalksın :)

Öncelikle Tuncer kayınvalidesini, eşini, kayınbiraderlerini resmen kendine bağlamış. Adam çakma hoca ama kendine faydası olmuş artık hangi büyüyle bunların gözlerini bağladıysa tebrikler.

Olaylar 10 yıl öncesine dayanıyor. Hatta bu Tuncer'in yediği naneler daha eskiye dayanıyor. Yine Müge Anlı'da ortaya çıkan gofret olayı konuyla bir alakası yok gibi gözükse de her şeyi başlatan nahoş bir olay.

Şam Şeytanı kılıklı enişte 'gofret olayı' diyerek geçiştirmeye çalışsa da, aslında olay bayağı bir ciddi. Evvel zaman önce bu enişte ve karısı ve çocukları İstanbul'da güzide bir apartmanda görevli olarak çalışıp oranın görevli dairesinde de yaşamaktaydılar. Sonra kapılarına nasıl ve nereden geldiği belli olmayan bir şekilde 400 koli -yaklaşık bir kamyon- SON KULLANMA TARİHİ geçmiş gofretin etiketlerini değiştirme görevini alıyor. Bu işi de kocasını öldürdükleri baldızının ailesinin üzerine atıyor. Son cümle biraz anlamsız gelebilir ama aynen öyle..


Yahu her şeyi geçtim gofretten ne istedin be insafsız. Gıda mühendisleri bu ülkede ne yapsın, taş mı yesin?

Sana kim, nereden ulaşıp da gofretin etiketini değiştirebileceğini düşündü de bu işi sana verdi. Bir de Allah aşkına gofretin etiketi nasıl değiştirilir? O kadar ürün kimseye çaktırmadan fabrikadan nasıl çıkar? Aklımda deli sorular? Nerede bu gıda mühendisleri falan filan?

Sonra tabi apartman yönetimi olayı görüyor ve soruyor enişteye bunlar nedir diye. Enişte de muhteşem Türkçesiyle kendini aklamaya çalışsa da yönetim bunu kovmuş. Tabi bu insan görünümüne girmiş şeytan enişte çık deyince çıkar mı?? Çıkmamış apartmandan 1 sene boyunca. Sonra oradan çıkınca da yaşayacak yer yok ve kayınvaldesinin evine gidiyorlar. Çoluk çocuk maaile...

İşte Palu Ailesinin derdi de o zamanlar artıyor. Artıyor diyorum çünkü daha önceden de dertler var enişteden dolayı ama onları da diğer bir yazıda anlatayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder